Suknelės žiemai

Nauja suknelėŽiemą sukneles internetu rinktis geriau negu tas, kurių reikia eiti pirkti į parduotuvę. Kodėl? Tam, kad nereikėtų klampoti per pusnis. Viską galite išsirinkti tiesiog per savo kompiuterį, naudojantis internetu. Taigi, sukneles internetu yra tas malonumas, kurį galima sau leisti, kai kyla noras savo spintą papildyti nauju moterišku drabužiu. Kokios suknelės madingos šią žiemą?

Laisvas kirpimas

Pastaruoju metu mada vis labiau eina į unisex stilių, ir ši kryptis veikia tiek moteriškas, tiek vyriškas madas. Vyrai ima dėvėti tokias ilgas palaidines, kad šios tampa panašios į sukneles, o moterims siuvamos suknelės, visiškai paslepiančios figūrą ir atsisakančios išryškinti vadinamąsias smėlio laikrodžio proporcijas. Dėl šios priežastys madingos itin laisvo kirpimo suknelės, paslepiančios liemenį. Tokias anksčiau dėvėdavo tik nėščiosios, o visos kitos liemenį pabrėždavo dar ir specialiu dirželiu. Dabar viskas pasikeitę ir galime dėvėti laisvas sukneles.

Aukštas kaklas

Skaityti toliau: Suknelės žiemai

Stilinga vonia: pasiūlymai

Kiekvienam, norinčiam įrengti stilingą vonią, domusgalerija.lt siūlo tikrai protingus ir gražius sprendimus. Atsikratykite minties, kad vonios baldai turi būti standartiniai ir pas kiekvienus žmones vonia turi atrodyti. Juk vonios gali būti visiškai skirtingos. Svarbiausia – kad būtų kūrybingai sukurtos. Štai keletas idėjų, kaip gali atrodyti jūsų mylimi vonios baldai.

Graži praustuvė

Baldai voniaiMes nuo senų laikų praustuvę vadiname „kriaukle“, nes standartinė ji ir būdavo kriauklės formos. Tačiau šiuolaikiniai vonios baldai išvis nebeįpareigoja laikytis jokių standartų. Todėl ir praustuvės gali būti labai skirtingos. Tarkime, tai gali būti visiškai kampuota praustuvė, tarsi stalčius. Taip pat gali turėti kelis skyrius, kad būtų patogiau. Galima rintis rusvo marmuro praustuves, akmens, ar keramikos. Netgi metalines. Svarbu, kad viskas derėtų tarpusavyje. Šiuolaikinės vonios moto yra – paversti vonią kambariu. Taigi, nebeturi viskas būti taip kieta, šalta, funkcionalu. Gali atsirasti daugiau detalių, panašesnių į kitus kambarius. Iš esmės, vonios kambarį galima traktuoti tiesiog kaip kambarį, kuriame dar papildomai yra praustuvė, dušo kabina, klozetas, bidė. Viena iš sezono naujovių – stilingos praustuvės, po kuriomis iškart atsidaro stalčiai su skyriais. Tai leidžia labai patogiai planuoti savo ryto ruošą prie praustuvės.

Medinis interjeras

Skaityti toliau: Stilinga vonia: pasiūlymai