Kaip išsirinkti kompresorių?

Profesionaliems darbams skirti profesionalūs kompresoriai. Tereikia juos mokėti išsirinkti, kadangi jie gali būti tikrai labai skirtingų rūšių. Tad kaip rinktis, kad jums į rankas pakliūtų iš tiesų profesionalūs kompresoriai?

Profesionalus darbas

Pirmas rodiklis, pagal kurį rinksitės sau kompresorių, bus jo kokybė ir profesionalumas. Tačiau kuo išsiskiria profesionalūs kompresoriai? Tie, kam kompresoriai yra ne naujiena, galėtų iškart atskirti gerą ir profesionalų, nuo prasto ir niekam netinkančio. Pasirodo, visų pirma, geras profesionalus kompresorius gali dirbti nesustodamas kiaurą parą, ir taip kiekvieną dieną. Tai aktualu tada, kai norime, kad kažkoks veiksmas pramonėje, darbe, vyktų nepertraukiamai. Tokiam kompresoriaus veikimui reikia tik elektros tiekimo, o tam, kad šis būtų, galima pajungti paprastą elektros energiją, arba tiesiog turėti visada atsargai lektros generatorių, kuris sugeneruotų reikiamą energiją.

Profesionalūs kompresoriaiKitas privalumas – kai kompresorius dirba taip tyliai, kad nesigirdi. Prastą kompresorių išgirsite iš toli – ūš kaip traktorius. Iš esmės, tą garsą galima išgirsti ir senuose šaldytuvuose, kuriuose dirba kompresoriai. Tokie šaldytuvai burzgia taip, kad naktį negali miegoti. Tad geras kompresorius sugebės susivaldyti ir taip nestaugs. Taip pat jis bus ekonomiškas ir nesurys energijos daugiau negu generatorius pagamina. Jis mokės ją naudoti taupiai. Tai priklausys ir nuo jo paties surinkimo, pagaminimo, veikimo principo, ir nuo to, ar tas kompresorius bus dar nesusidėvėjęs. Galų gale – geras kompresorius tarnaus ilgai. Įmonė, iš kurios pirksite arba nuomositės kompresorių, turės pateikti jo naudojimo instrukciją ir ilgaamžiškumo garantiją.

Pagal parametrus

Skaityti toliau: Kaip išsirinkti kompresorių?

Kaip greitieji kreditai veikia ekonomiką

Credit24Jau kuris laikas kalbama, kad greitųjų kreditų paslaugos visuomet pakeičia ekonomikos variklį. Nesvarbu, ar tai būtų Credit24.lt, ar kitokios bendrovės, teikiančios greituosius kreditus. Dažniausiai greitųjų kreditų pasiūlymai atrodo patrauklūs žmonėms, ieškantiems greito problemos sprendimo būdo, ir tokių, pasirodo, yra nemažai. Taigi, žmogus, kuriam reikia pinigų, pasiskolina iš greitųjų kreditų bendrovės, ir kas toliau? Kaip dėl to kinta ekonomika?

Tiek daug nepelnytos kritikos

Gal dabar galvosite, kad nuo to visiem tik blogiau, mat yra ir tokių sklandančių mitų. Kadangi skolos dažnai suvokiamos kaip savaime suprantamas blogas dalykas. Tačiau bet kuris patyręs finansų ekspertas pasakys, kad tai nėra taip blogai. Tie, kas prasiskolina iki turto konfiskavimo, anksčiau ar vėliau vis tiek turbūt turėtų panašių bėdų. Na o kitiems greitieji kreditai tiesiog šiaip pagelbsti kebliose gyvenimo situacijose. Taigi, greitieji kreditai per dažnai nepelnytai sulaukia daug kritikos.

Pinigai atpalaiduoja pinigus

Skaityti toliau: Kaip greitieji kreditai veikia ekonomiką

Mėgstamiausi žaisti žaidimai

Kokie yra jūsų mėgstamiausi žaisti kompiuteriniai žaidimai, ar tarp jų yra ir lietuviškų žaidimų? Neseniai internete pasirodęs lietuviškas žaidimas Rajonas taip pat jau dabar sulaukia dėmesio. Štai kokius atsakymus į mūsų prieš savaitę užduotus klausimus atsiuntė skaitytojai.

Labai patiko žaidimas Rajonas

RajonasRokas mums rašo: „Man labai patiko žaidimas Rajonas, kadangi jame atpažinau ir savo rajono aktualijas. Aš augau Fabijoniškėse, ir tuo metu, dar sovietmečio pabaigoje ir Nepriklausomybės pradžioje, čia tikrai būdavo nesaugu, būdavo ir reketo, ir fifų daugiau, ir marozų. Tai gal ir perspausta žaidime, realybėje taip nebūna, bet juk žaidimas tuo ir patrauklus, kad vaizduoja rajoną fantazijų pasaulyje. O žaisti štai tokioje pažįstamoje aplinkoje yra tikrai vienas malonumas. Kol kas dar neperėjau viso žaidimo, bet dabar jis yra mane labai užkabinęs, be to, patinka ir komiksųstilistika, kuri ten yra. Taigi, manau, kad greitu metu jau pereisiu šį žaidimą ir ieškosiu kažko naujo. Iš tiesų, gaila, kad lietuviai kuria mažai tikrų lietuviškų žaidimų. Jeigu kas ir pasirodo, tai būna lietuvių indėlis darbe, bet tai apie užsienį ir orientuota į visai kitokią rinką“, – sako Rokas.

Mėgaujasi senovine klasika

Skaityti toliau: Mėgstamiausi žaisti žaidimai

Kelionėje nepamirškite įkrauti telefono baterijos

Tokios įmonės kaip http://www.varicom.lt galėtų jums suteikti kone visas su elektros energija susijusias paslaugas ir prekes. Tačiau jums galbūt dažniausiai kasdieniam buitiniam vartojimui bus reikalingas tiesiog bateriju ikrovikliai. O tai, ką turime krauti nuolat, ko niekada negalime palikti išsikrovusio, visada yra mūsų asmeniniai telefonai. Nes jie mums būtini, o išsikrovę jie niekada nėra naudingi. Tad, jeigu norite turėti gerai pakrautą telefoną, pasirūpinkite tuo iš anksto. Bene pats opiausias telefonų ir baterijų įkrovimo klausimas yra kelionės. Nes per jas mes turime naudotis telefonu iš tiesų dažnai – reikia ir į žemėlapį pasižiūrėti, ir navigaciją įsijungti, ir bilietus rezervuoti, ir internetu naudotis, ir fotografuoti. Tad nori to ar nenori, bet didžiuliu energijos pliūpsniu turi pasirūpinti visai kelionei.

Naujos kartos telefonai bus pakraunami per 30 s.

VaricomDabartiniai išmanieji telefonai deja kol kas yra ne tokie pranašūs, kaip senieji, jeigu vertintumėt būtent baterijų įkrovimo aspektu. Nors senuosius telefonus tekdavo krauti keliomis valandomis ilgiau, tačiau baterija laikydavo net kelias savaites, o telefonas būdavo pilnai naudojamas. Dabartiniai telefonai, išmanieji, išnaudoja labai daug energijos tam, kad atliktų savo sudėtingas operacijas. Štai dėl ko juos nuolat tenka krauti. Tačiau jeigu žvelgtume į stambiausių telefonų gamintojų planus, matytume, kad visi žada ateityje didžiulius pokyčius. Esą, naujos kartos ateities telefonai bus tokie, kurių nereikės nei taip dažnai, nei taip ilgai krauti. Apie naujuosius būsimus išmanius telefonus kalbama, kad jie neva galės pasikrauti per mažiau kaip 1 minutę. Jeigu tai būtų tiesa, visiems tikrai labai palengvėtų gyvenimas.

Kur keliaujant pasikrauti telefoną

Skaityti toliau: Kelionėje nepamirškite įkrauti telefono baterijos

Kodėl dūžta automobilio stiklai

Stiklai automobiliamsŽiemą kaip niekada dažnai reikalingas stiklu remontas automobiliams, mat stiklai dūžta tiesiog kaip pašėlę. Kone kiekvieną dieną galima pamatyti, kaip didžiausios eilės driekiasi prie servisų, kuriuose atliekama remontas ir keičiami automobiliu stiklai Klaipedoje. Taigi, jeigu norite, kad jūsų automobiliui būtų pakeisti stiklai, kreipkitės į servisą kaip galėdami greičiau – mažiau reikės laukti. O kodėl tenka keisti stiklus? Atsakymas paprastas – dažniausiai dėl to, kad jie tiesiog sudūžta. Na o tai nulemia tiek stiklų sandara, tiek aplinkybės, į kurias patenka automobiliai.

Kokie būna automobilių stiklai

Pirmiausiai reikia žinoti, kad automobilių stiklai yra gaminami visai kitaip, nei paprasti. Vienoks stiklas naudojamas automobiliui, kitoks naudojamas maisto pramonėje gaminant indus, dar kitoks – namams. Jeigu išardytume automobilį, matytume, kad jo stiklai skirstomi į kelias kategorijas ir yra pakankamai skirtingas. Pirmiausia, yra priekinis stiklas, tai yra laminuotas stiklas. Jis – pats tvirčiausias. Stiklą iš abiejų pusių gaubia laminato plėvelė, dėl to ir yra jis daug patvaresnis. Esant avarijai, smūgiui, stiklas neišlaksto į smulkius gabalėlius, o kažkiek yra tarsi sulaikomas minėtosios laminato plėvelės. Dėl to, jeigu matote, kaip būna mestas akmuo į priekinį stiklą, galite matyti tik pramuštą skylutę ir iš abiejų pusių tarsi voratinklį nusidriekusius įskilimus ir įtrūkimus. Taigi, automobilių stiklai trūksta įvairiais atvejais, ir jie gali sužaloti žmogų. Priekinis stiklas būtų pats pavojingiausias bet kurios avarijos atveju, nes jis visada subyrėtų vairuotojui į akis. Juk mašinoje gali nebūti keleivių, bet visada bus vairuotojas. Dėl to tas stiklas ir padarytas toks tvirtas, patvarkius. Be jo mašinoje dar yra šoniniai stiklai. Šie gaminami iš grūdinto stiklo. Tai toks stiklas, kurį suskaldžius, jis visas išlaksto į daugybę mažų, tačiau daugmaž apvalių, ne itin aštrių dalelių. Turbūt esate matę, kaip atrodo ant asfalto kur nors mieste išsibarstę tokie stiklai. Taigi, stiklas yra tvirtas, bet su juo reikia elgtis atsargiai.

Po kokių įvykių reikalingas stiklu remontas

Skaityti toliau: Kodėl dūžta automobilio stiklai