Ką įdomu filmuoti su Go – Pro kamera

Dabar tokia madinga gopro kamera daug kam tampa puikia pramoga, kitiems tai kartais atrodo ne kaip pramoga, o mados reikalas. Dar kiti šią pramogą išnaudoja išties prasmingai. Kada Go Pro tinka naudojimui?

Važiavimas dviračiu ar kita priemone

Dažniausiai gopro kamera nudirba geriausią darbą tada, kai yra išnaudojama kažkokiame judėjime. Kai norisi tarsi pabūti kito kailyje ir pamatyti, ką mato jis, tada tikrai puikiai tinka ši kamera, parodanti tai, ko nesate dar matę. Net ir pats veiksmo dalyvis galiausiai mielai nori pasižiūrėti viską nufilmuota, nes tada jam viskas atrodo kiek kitaip. Taigi, važiavimas dviračiu ar kita sporto priemone, ypatingai tada, kai atliekami dar ir įvairūs klipai – tai situacijos, kada ši kamera yra itin naudinga. Tokios kompanijos kaip Red Bull nuolat kuria įvairius šia kamera filmuotus klipus ir dėl to susilaukia populiarumo.

Kamera ant gyvūno

Sporto kamerosKitas įdomus eksperimentas, kaip gali būti panaudota gopro kamera – tai jos uždėjimas ant gyvūno. Net ir garsiuosiuose Animal Planet naujuose epizoduose yra įmontuota tokių vaizdų, kurie išgauti ne kitaip, o būtent gyvūnui uždėjus kamerą. Internete neseniai labai populiarus buvo video vaizdelis, kur voverė, galvodama, kad tai yra riešutas, paėmė Go Pro kamerą ir ją nusinešė į savo šakų vainiką. Kartais mokslininkai montuoja gyvūnams, paukščiams šias kameras, tai daro tyrimų tikslais. Tačiau tada ir kainuoja, nes pati kamera dažniausiai būna prarandama.

Kamera nardant

Skaityti toliau: Ką įdomu filmuoti su Go – Pro kamera

Perkame batus internete: ką žinoti

Kai taip skubame ir daug ko gyvenime nespėjame kaip norėtume, batai internetu, kaip ir įvairūs kiti pirkiniai, tampa puikia išeitimi nusipirkti reikalingus dalykus pigiau ir greičiau. Tačiau rinktis batus internetu reikia atsargiai, kad be reikalo neskirtumėte tam laiko ir nenusiviltumėte.

Tinkamas batų dydis

BataiVisų pirma, batai vaikams turėtų būti renkami pagal tai, kokio dydžio jų koja, ir kokios jiems išmieros reikia. Tačiau vaikai labai greitai auga, todėl neprašausite ir pirkdami 1 ar 2 išmieromis didesnę avalynę vaikams. Juk jeigu netiks dabar, tai tiks netrukus. Jeigu pirksite šiek tiek didesnius batelius vasaros pradžioje, tai štai vasaros pabaigoje jau galėsite galvoti apie tai, kad pavyko per vieną vasarą sunešioti vienus batus ir nereikėjo pirkti kitų, nes koja neišaugo. Suaugę žmonės taip pat turėtų kruopščiai pasirinkti savo dydį. Jeigu tarkime turite didelę koją, kuri nešioja 41 dydžio avalynę, o renkatės žieminius batus, jokiu būdu nesirinkite 40, pagalvokite ir dėl 41, o gal geriausia iškart imti 42 dydį? Tuomet ir su vilnonėmis kojomis tilpsite.

Grąžinimo sąlygos

Skaityti toliau: Perkame batus internete: ką žinoti

Baidarių nuoma – pasiilgusiems aktyvaus poilsio

Viena smagiausių šiltųjų metų laikų pramogų, į kurią galima leistis su draugais, šeimos nariais, kolegomis ar netgi vaikais – plaukiojimas baidarėmis. Tokios pramogos metu ne tik linksmai praleisite laiką, bet ir artimiau pažinsite neatrastus Lietuvos regionus, jų gamtą ir vandens telkinius. Baidarių nuoma Aukštaitijos regione siūlo nepamirštamas pramogas visiems, mėgstantiems aktyvų poilsį ir pasiilgusiems gamtos. Miškingoje ir vaizdingoje vietovėje įsikurios ,,Aiseto baidarės“ teikia baidarių nuomos ežerais ir upėmis paslaugas, taip pat siūlo plaukimą vainikuoti stovyklavietėje su indėniška pirtimi, prie kurios yra įrengtas patogus asfaltuotas privažiavimas ir nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Ši stovyklavietė stūkso prie Aiseto ežero, todėl visiems nepavargusiems po plaukimo baidarėmis, siūlomos nemokamos valties nuomos paslaugos.

Baidariu nuoma,,Aiseto baidarės“ siūlo skirtingo ilgio ir vietovių plaukimo baidarėmis maršrutus, todėl visuomet bus atsižvelgta į klientų norus ir galimybes. Natūralu, jog plaukiant su vaikais rekomenduodamas trumpesnis ir mažiau sudėtingas maršrutas, o pasiilgusiems ekstremalių pojūčių ir esant užtikrinantiems savo galimybėmis, galimas ilgas ir iššūkių nestokojantis plaukimo maršrutas. Plaukimas baidarėmis prasideda arba nuo Aiseto ežero, arba nuo Aisetos upės. Paslaugų tiekėjai siūlo nemokamą transportavimo vietą į plaukimo pradžią. Taip pat jie gali suteikti turistinį inventorių, aukštaitiškų sūrių degustaciją ir draugiškus patarimus kaimo turizmo sodybų ir stovyklaviečių klausimais.

Skaityti toliau: Baidarių nuoma – pasiilgusiems aktyvaus poilsio

Paskolos.lt – vieta, kur baigiasi rūpesčiai dėl pinigų

Daugeliui mūsų yra tekę papulti į situacijas, kai reikia rinktis iš dviejų: nauja suknelė arba nauji bateliai, poilsinė kelionė arba vaikų vasaros stovykla, skalbimo mašina arba indaplovė… Deja, kad ir kokie reikalingi būtų abu variantai, finansinė padėtis ne visada leidžia turėti viską. Tačiau yra išeitis – tai greitieji kreditai ar paskolos. Jei nenorite įsipareigoti bankui ir pakankamai ilgai atidavinėti įmokas, o gaunamos pajamos rodo, jog paskolą atiduosite greičiau, kreipkitės į Paskolos.lt. Tai paskolų įmonė, teikianti tiek greituosius kreditus internetu, tiek didesnes sumas apimančias paskolas. Apžvelkime įmonės veiklą ir siūlomų kreditų tipus.

Apie paskolasAtsidūrę internetinėje svetainėje Paskolos.lt pamatysite, kad čia galima gauti dviejų tipų paskolas, kurioms nereikia įkeisti jokio turto. Kone dažniausiai naudojami – greitieji kreditai. Kad klientams pinigus gauti būtų kuo paprasčiau, įmonė teikia SMS kreditus. Tai reiškia, jog momentinę paskolą galite gauti išsiuntę paprasčiausią SMS žinutę. Tai ypač gelbsti, kai dėl nenumatytų atvejų pinigų reikia gauti greitai ir pačiu patogiausiu būdu. Kaip viskas vyksta? Klientas išsiunčia nustatyto turinio žinutę, o kreditorius, gavęs šią žinutę, suteikia paskolą. Taigi, jums nereikia pildyti paraiškos internetu – pakanka po ranka turėti telefoną. Kadangi Paskolos.lt suteikia pakankamai didelius greituosius kreditus, kurių suma siekia 1000 €, šiuos pinigus galėsite panaudoti bet kokiems pageidaujamiems tikslams.

Skaityti toliau: Paskolos.lt – vieta, kur baigiasi rūpesčiai dėl pinigų

Kur fotografuotis su automobiliu Kaune?

NuomaVestuvės, gimtadieniai, asmeninės ir darbo šventės gali būti proga, kada pasirenkama masinu nuoma Kaune pigiai. Šiais laikais, kada vaizdinė kultūra kaip niekada svarbi dėl atsiradusių interneto siūlomų galimybių, itin padaugėja norinčiųjų fotografuotis įvairiais rakursais. Vienas iš jų visada gali būti fotografija su transporto priemonėmis. Tai – žaismingas ir kūrybingas pasirinkimas. Jeigu nusprendėte Kaune nuomotis nekasdienišką automobilį ir su juo atlikti fotosesiją, galima pasivažinėti po tam tikras vietas.

Prie Kauno marių

Nors dažniausiai ant atvirukų, vaizduojančių Kauną, matome Laisvės alėją ir Soborą, tačiau iš tiesų ten pat būtų galima uždėti ir gražiąją Pažaislio vienuolyno aplinką bei Kauno marių prieplauką. Ten styro daug puikių jachtų stiebų. Tad net ir nelipant į vandens transporto priemones, o tiesiog pasivažinėjant aplink, atsidursite išskirtinėje, žavioje aplinkoje. Tai gera vieta atvažiuoti su išnuomotu automobiliu ir su juo įsiamžinti gyvame ir autentiškame Kauno vaizde.

Šilainiuose

Skaityti toliau: Kur fotografuotis su automobiliu Kaune?