Kokius NT projektus rekomenduoja brokeriai?

Gintarinis būstasJauki gyvenamoji aplinka, saugi kaimynystė, estetiškai patrauklus būstas ir aukštos kokybės namai – tai išskirtinis Amber City projektas Vilniuje, kurį rekomenduoja NT brokeriai. Iš tiesų, gyvenamojo būsto pasirinkimas priklauso nuo individualių pirkėjo pageidavimų, pvz., vieni akcentuoja kambarių skaičių, kiti domisi susisiekimu su darboviete ir t. t., vis dėlto, nekilnojamojo turto ekspertai teigia, kad tam tikri kriterijai išlieka vienodai svarbūs visiems pirkėjams.

Jei norite džiaugtis ramiu ir patogiu gyvenimu naujuose namuose, visų pirma turite rinktis patikimą daugiabučio statytoją ir vystytoją. NT brokeriai rekomenduoja įvertinti Amber City projekto privalumus – projekto plėtotojas UAB „PPI Group“ ir rangovas AB „Panevėžio statybos trestas“ užtikrina aukštą gyvenimo kokybę (namų statybai naudojamos patikimos medžiagos, šiuolaikinės sistemos, patikimi inžineriniai tinklai ir ilgaamžiai statybų sprendimai). Svarbus projekto privalumas – saugi ir draugiška gyvenamųjų namų kaimynystė. NT brokeriai primena, kad minėtasis aspektas svarbus vertinant ne tik savo patogumą, bet ir vaikų gerovę. Uždara Amber City gyvenvietė išsidėsčiusi aplink erdvų ir jaukų vidinį kiemą, kuriame įrengtos lavinančios vaikų žaidimo aikštelės, poilsio zonos, lauko treniruokliai, pavėsinės ir iškylų vietos. Kieme veikia vidinis baseinas, gyvenamajai aplinkai suteikiantis daugiau elegancijos ir unikalumo. Gyvenamuosius namus supa tvarkingai apželdinta aplinka, dviračių takai ir pasivaikščiojimų takeliai. Rūpinantis gyventojų saugumu, visos daugiabučių laiptinės yra rakinamos ir turi telefonspynes. Teritorija stebima IP vaizdo kameromis. Nekilnojamojo turto brokeriai teigia, kad naujos statybos projektai sulaukia ypatingo jaunų šeimų dėmesio, todėl gyvendami tokiame name visuomet būsite apsupti jaunų, ambicingų ir draugiškų žmonių.

Skaityti toliau: Kokius NT projektus rekomenduoja brokeriai?

Sportuoji – protą išvalai

KvedarnaNet ir mažai sportuojantiems ar išvis nesportuojantiems žmonėms baidarių nuoma suteikia didelį malonumą ir priverčia pajudėti su džiaugsmu. Nesportuojantys žmonės visada turi argumentų, kodėl jie nejuda ir kodėl negali, neketina ar nenori judėti. Neretai jie sako, kad jiems pasidaro bloga pradėjus sportuoti, dėl to jie net nepradeda, nors tas blogumas yra tik dėl antsvorio. Tai pat visą gyvenimą buvę nesportiški, šie žmonės paprastai turi ir kokių nors nemalonių, traumuojančių prisiminimų apie tai, kaip jie sportuodami buvo paskutiniai, blogiausi iš visų ir pan. Tačiau pats sportas iš tiesų nėra kaltas dėl tokios būsenos. Ji atsiranda tik dėl to, kad taip ir neradote mėgstamo sporto. O štai baidarės bus tarsi patraukli ir nekalta veikla, nors iš esmės tai bus tas pats sportas. Kodėl jis toks naudingas?

Sportas atjungia ir išvalo protą

Vos tik prasideda baidarių nuoma ir žygis baidarėmis, ima judėti mūsų raumenys. Pradedantieji dažnai labai greitai iššvaisto visas jėgas, be proto mojuodami irklais, kai iš tiesų realiai tų jėgų turėtų reikėti panaudoti mažiau. Patyrę baidarininkai suvokia nuosaikumo svarbą. Jėgų reikės visai kelionei, todėl reikėtų nepersitempti jos pradžioje. Taigi, sportas atjungia ir išvalo protą, nes kol dirba mūsų kūno raumenys, mažiau dirba smegenys, dingsta savirefleksija, ima gamintis visokios naudingos medžiagos galvoje. Tada pasidaro iškart lengviau, paprasčiau, viskas gyvenime darosi kur kas ramiau ir geriau. Sportas tikrai atjungia ir išvalo protą.

Sportas ir gražūs vaizdai: baidarės

Skaityti toliau: Sportuoji – protą išvalai

Profesinės renginių vedėjų ligos

Sakoma, kad visi turime savo profesines ligas. Sėdintiems daug prie kompiuterio, sugenda stuburas, žiūrintiems daug į ekraną, nusilpsta akys, sportininkai dažnai turi traumų, o kuo serga renginių vedėjai? Kokios gali būti profesinės ligos tų, kurie per vestuves visus priverčia linksmintis, o per laidotuves verkti? Renginių vedėjai taip pat galėtų išvardinti savo TOP ligų dešimtuką, tačiau šį kartą apsiribosime ir mažesniu negalavimų skaičiumi.

Klausa

RenginiaiVisų pirma, jiems dažnai nepasiseka su klausa. Jų darbo vieta dažniausiai yra arba scena, arba prie scenos. Vestuvinių renginių vedėjai galbūt susiduria su mažesniu triukšmo ir garso kiekiu, tačiau kituose renginiuose vedėjai nuolat leidžia laiką prie kolonėlės. Būgnininkai muzikos grupėse naudoja ausų kištukus, kad saugotų ausis nuo garso. O vedėjams dažnai reikia būti akyliems ir įtemptai sekti visą renginį, kad vėliau galėtų tinkamai pristatyti, pakomentuoti ir atlikti savo darbą. Tad susilpnėjusi klausa, spengimas ausyse, prastas girdėjimas viena ar kita ausimi – tai kartais nutinka ir geriausiems renginių vedėjams, ilgiau padirbusiems scenoje.

Gerklės ir balso stygų ligos

Skaityti toliau: Profesinės renginių vedėjų ligos

Nešiojamasis kompiuteris, planšetė ar išmanusis telefonas – kuris perkamiausias ir reikalingiausias?

15-29 m. amžiaus jaunuoliai, daugiausiai miesto gyventojai, savo išmaniuosius telefonus keičia beveik kasmet. Anot pedagogų, visiškai natūralu, kad jaunimas domisi naujausiomis technologijomis ir nori turėti naujausius rinkoje prietaisus. Tokia statistika pateikiama neseniai atliktame tyrime. Dar pastebima, kad kiekvienais metais, prieš prasidedant mokslo metams, apie tris kartus išauga ir nešiojamųjų bei planšetinių kompiuterių pardavimai.

Prieš kelerius metus kaip priemonė, palengvinanti mokymąsi ir leidžianti aktyviai naršyti internete, žiūrėti filmus, pramogauti, buvo pamėgti nešiojamieji kompiuteriai. Šiandien vis dažniau jauni žmonės renkasi nebe nešiojamuosius, bet planšetinius kompiuterius, o ir pastaruosius atstoja išmanieji telefonai, kurie yra mobilesni ir tobulėja neįtikėtinai sparčiai.

Nauji telefonaiMoksleiviai ir studentai teigia, kad nešiojamuosius ir planšetinius kompiuterius jie įsigyja norėdami efektyviau mokytis, informacijos paieškai. Tuo tarpu išmanusis daugiausiai naudojamas susirašinėjimui, naršymui internete, muzikos klausymuisi. Tačiau, akivaizdu, telefonas ar planšetinis kompiuteris mažai naudingi ruošiant rašto darbus, prezentacijas, taigi visi 3 prietaisai yra reikalingi ir naudingi. Kitos visuomenės apklausos duomenys rodo, kad, norėdami perkelti muziką, įvairius dokumentus, interneto vartotojai kaip patogiausią rinktųsi nešiojamąjį kompiuterį (58 proc. apklaustųjų), išmanusis telefonas būtų patogus 18-ai proc. asmenų, o planšetinis kompiuteris – vos 3 proc. respondentų.

Skaityti toliau: Nešiojamasis kompiuteris, planšetė ar išmanusis telefonas – kuris perkamiausias ir reikalingiausias?

Kur pravers drėgmės surinkėjas

Norite gyventi sveikai, tinkamai jūsų sveikatai pritaikytuose namuose? Gali būti, kad tą padaryti padės drėgmės surinkėjas. O gal kaip tik – drėkintuvas. Tačiau šie prietaisai naudingi ne tik siekiant palaikyti sveikatai tinkamą namų aplinką, bet ir norint išvengti kitų su drėgmės pertekliumi susijusių problemų.

Restorano virtuvėje

Kova su drėgmeTaigi, pirmiausia drėgmės surinkėjas pasitarnaus restoranų virtuvėse, kur vyksta itin daug šlapių dalykų, kur plūsta garai. Šiaip mes esame įpratę virš dujinės viryklės pakabinti gartraukį, tačiau jis viso darbo nenudirba. Verta turėti normalų drėgmės surinktuvą patalpose, kur labai garuoja, ir kur vyksta gamyba. Ypač tai aktualu tada, kai stilingas restoranas leidžia lankytojams iškart matyti, kaip vyksta gamyba. Estetiškai gal ir atrodo patraukliai, bet per didelė drėgmė viduje tikrai gadins restorano įvaizdį. Todėl vertėtų virtuvėje laikyti protingai sudėtus drėgmės surinkėjus. Jie nebūtinai bus matomi restorano lankytojams, tačiau galbūt bus labai pravartūs, nes sumažins drėgmę ir netgi kvapų pasklidimą.

Statybose

Skaityti toliau: Kur pravers drėgmės surinkėjas